Efterlysning! – Jag är här
41901
post-template-default,single,single-post,postid-41901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Efterlysning!

Efterlysning!

Vi på #jagärhär söker efter en partner som skulle vilja vara med oss och sprida ordet om Civilkurage.

Vi är en ideell organisation som arbetar för ett öppet och inkluderande samhälle genom att få människor att stå upp för varandra. Vi har redan lyckats sprida civilkurage på nätet genom Facebookgruppen #jagärhär med den svenska gruppen som i skrivande stund har ca 70 000 medlemmar. Och den tyska (#ichbinhier) som har ca 30 0000.

#jagärhär vann Rättviseförmedlingens Rättvisepris 2016, Årets Samhällsaktör 2016, Faktumgalans pris för Årets integration 2016. Nu inför sommaren och värmen vill vi även flytta ut budskapet utanför nätet.

Vi letar efter någon som vill skapa en kampanj tillsammans med oss där vi sprider ordet om hur man kan agera för ökad trygghet i samhället.

Många misstar sig och tror att man måste ge sig i lag med förövare och angripare när det i själva verket handlar om att ställa sig vid den utsattes sida. Små markeringar kan göra stor skillnad. Det är budskapet vi vill sprida!

Är det ditt företag/förening/organisation vi söker? Hör av dig till info@jagarhar.se