#JAGÄRHÄR-BOKEN – Jag är här
42539
post-template-default,single,single-post,postid-42539,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

#JAGÄRHÄR-BOKEN

– Vilken underbar injektion av framtidshopp den boken ger!

Cecilia Ekhem

 

Med texter och bilder av gruppen #jagärhär, Eva Dahlgren, Alex Schulman, Saga Becker, Jan Stenmark, Susanna Alakoski, Rickard Söderberg, Sara Granér, Emma Knyckare, Björn Ulvaeus, Jan Guillou, Alexandra Pascalidou, Dilba Dilbahar Demirbag och Mikael Niemi och många fler!

 

Nära hundra #jagärhärare ger en otrolig kraft med sina personliga berättelser om mod, hopp och kärlek! Det går inte att läsa den här boken utan att bli glad!

 

Köp den här: https://www.adlibris.com/se/bok/jagarhar-9789164205780

 

I maj 2016 var det som om all den kraft och medmänsklighet som svepte in över Sverige hösten innan slog bakut. Ord som alternativa fakta och filterbubblor var ännu inte etablerade i folkmun och kriget om informationen härjade för fullt. Tonen var hätsk och sakfrågorna hamnade i skymundan. Istället kom propaganda, hot och hat att dominera debatten. Fredagen den 13 maj 2016 startades därför Facebook-gruppen #jagärhär. För att ge alla samma chans att göra sin åsikt hörd. För att lyfta, stötta och stärka de röster som blir hotade till tystnad.

 

Foto: Lisa Ahlqvist