Våra föreläsare – Jag är här
41484
post-template-default,single,single-post,postid-41484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Våra föreläsare

Våra föreläsare

Vi erbjuder föreläsningar och workshops för vuxna och unga vuxna. Vi tar även fram skräddarsydda upplägg formade efter era behov. Vi medverkar också gärna i panelsamtal. Hör av er på info@jagarhar.se.

 

Foto: Jonatan Fernström

Mina Dennert (grundare) är journalist med erfarenhet från tv och radio. Hon har också en masterutbildning i företagsekonomi med inriktning på entreprenörskap. Mina har startat och drivit flera sajter och communities, samt arbetat som kommunikatör, copywriter och creative director. Mina är också författare.

Mina har tidigare startat demokrati- och integrationsfrämjande projekt bland annat med arbetet i Drömförmedlingen. Samt bloggat om identitet- och integrationsfrågor under We Shall Overcome. Enligt Mina ska det vara enkelt och lätt att göra rätt. Historien har lärt oss att det räcker att göra lite om vi är tillräckligt många. Och om vi vägrar låta oss tystas.

 

 

Foto: Jörgen Appelgren

Mattias Lahti Davidsson arbetar som facklig rådgivare. Han är utbildad journalist med mer än 20 års reportererfarenhet. Främst har Mattias skrivit om arbetsmiljö, arbetsrätt och fackliga frågor.

Engagemanget i #jagärhär bottnar för Mattias del i insikten att hat, hot och hån skrämmer människor från att delta i det offentliga samtalet. Näthatet hotar på så vis yttrandefriheten och måste därför bemötas. Under sin tid i #jagärhär har Mattias själv utvecklats och sett andra stärkas i sitt mod och ställningstagande för en inkluderande nätkultur.