Styrelsen för #jagärhär – Jag är här
41976
post-template-default,single,single-post,postid-41976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Styrelsen för #jagärhär

Styrelsen för #jagärhär

Mina Dennert, ordförande, är journalist med erfarenhet från tv och radio. Hon har också en masterutbildning i företagsekonomi med inriktning på entreprenörskap. Mina har startat och drivit flera sajter, samt arbetat som kommunikatör, copywriter och creative director. Mina har startat demokrati- och integrationsfrämjande projekt tidigare bland annat med arbetet i Drömförmedlingen. Samt bloggat om identitet- och integrationsfrågor under We Shall Overcome. Mina är också författare.

Görel Envall, styrelseledamot är socionom med lång erfarenhet av socialt arbete med utsatta grupper, såväl operativt som strategiskt. Hon har bland annat arbetat med våld i nära relationer, socioekonomiskt utsatta barn och med att förebygga sexuell och psykisk ohälsa bland unga. Hon har vidareutbildningar i sexologi och genusvetenskap och har arbetat ideellt inom RFSL och RFSU. Görels engagemang i #jagärhär grundar sig i önskan om ett samhälle där alla får plats och där människor väljer att tro gott om varandra.

Magnus Dennert, styrelseledamot, är journalist med erfarenhet från tv och printmedia. Han är också utbildad systemutvecklare och har startat och drivit flera sajter. Magnus Dennert har lång erfarenhet av digital produktion. Han har jobbat med onlineproduktion och även varit webbredaktör bland annat på redaktionen för Uppdrag Granskning på SVT.

Föreningens revisor är Conny Wahlström www.connywahlstrom.se