Stöd oss – Jag är här
41336
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41336,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Stöd oss

Swisha

Alla bidrag hjälper oss att fortsätta med vårt arbete i kampen för ett rättvist och inkluderande samhälle utan hat. När du stödjer oss så hjälper du oss att fortsätta med vårt kunskapsbyggande och opinionsbildande arbete såsom utbildningar, föreläsningar, dialoger med berörda instanser. Vill du bidra med valfri summa?

 

Detta är vårt swishnummer: 1234018891

Eller bankgiro: 5185-5138

 

Vill du stödja oss kontinuerligt? Som stödmedlem bidrar du med 100 SEK/år:
1. Swisha först 100 kronor till 1234018891 och skriv “stödmedlem” i meddelanderutan.
2. Skicka sedan ett mail till info@jagarhar.se. I mailet skriver du ditt namn, din adress och vilket telefonnummer du swishade ifrån. Skriv “stödmedlem” i ärendefältet.

 

Läs mer om oss och föreningen här!

Var med och bidra till en inkluderande värld fri från hat!

#jagärhär är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som arbetar för ett inkluderande, demokratiskt samhälle utan hat. Vi vill få bort såväl nedsättande tillmälen som kränkningar kopplade till diskrimineringsgrunderna, såsom rasism, sexism, homofobi och funkofobi.

 

#jagärhär vill stärka människor i att reagera och stå upp när andra blir utsatta för hat och hot. Vi vill hindra spridning av desinformation genom att hjälpa andra med källor till faktagranskad information. Slutligen vill vi bidra till att den politiska diskussionen sker på ett sakligt sätt och därmed motverka polarisering.

 

Genom att stötta #jagärhär, bidrar du till att vi kan fortsätta med vårt kunskapsbyggande och opinionsbildande arbete såsom utbildningar, föreläsningar, dialoger med berörda myndigheter/politiker samt medverkan i media. Inte minst bidrar du till att stötta initiativet i facebook-gruppen, som har vuxit till en folkrörelse för civilkurage och mod, en rörelse som nu även sprids internationellt.

 

Genom ert stöd kan vi ta kampen för alla människors rätt att leva i en värld fri från hat, på lika villkor, ett steg vidare.