Årsmöte i föreningen #jagärhär! – Jag är här
42502
post-template-default,single,single-post,postid-42502,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Årsmöte i föreningen #jagärhär!

Föreningen #jagärhär hade årsmöte i helgen. Vi har jobbat stenhårt och vill gärna visa upp och dela med oss av allt det vi har åstadkommit under året till våra vänner. Vi presenterar härmed stolt #jagärhär’s Verksamhetsberättelse och förenklat årsbokslut för 2017: 

Verksamhetsberättelse #jagärhär 2017

Verksamhetsberättelse beskriver kortfattat vad #jagärhär har gjort under året för det fria ordet, demokratin och alla människors lika möjlighet att få komma till tals.

SPRID hemskt gärna detta inlägg. Det här är inte offentliga uppgifter men vi vill vara transparenta och dela det med er ändå. Detta är vad vi har fått gjort under vårt första verksamhetsår. Vi har finansierats av fotografierna på rockbandet Kent, prispengar, arvoden från våra föreläsningar samt privata donationer.
I dessa tider gäller det att bara jobba på och fortsätta kämpa för det vi tror på. Så fortsätt dela fakta och fortsätt säga ifrån trots hat och hot och desinformation. Och fortsätt stötta varandra!

Håll inte tyst – Håll ihop!