Skriv #jagärhär-boken! – Jag är här
42075
post-template-default,single,single-post,postid-42075,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Skriv #jagärhär-boken!

Skriv #jagärhär-boken!

Alla har en inre hjälte!  Vi vill lära känna din!

#jagärhär skriver en bok om mod tillsammans med författare, illustratörer, aktivister och artister. Och du kan vara med!

Som med allt annat vi gör så vill vi även skriva boken ihop med alla er vardagshjältar därute. Vi vill att ni ska smitta av er på resten av befolkningen genom att berätta om allt det fantastiska engagemang och mod som finns i vårt land!

Texterna och illustrationerna ska handla om mod och civilkurage, kärlek och hat, ensamhet och utanförskap, demokrati och mänskliga rättigheter, hopp… Vi har redan gjort skillnad på nätet. Boken ska få ännu fler upp ur soffan, säga emot släktingen på julfesten, få mansplainern att lyssna  eller stå upp för andra på bussen.

Vi vill ha dina bästa tips på hur man möter hat och hot. Hur man vågar!

Vi vill gärna ha stor variation på bidragen och alla tänkbara former. Man kan tex skicka:

  • Korta texter, dikter, essäer, brev, teckningar, illustrationer…
  • Brev till någon du är rädd för.
  • Den modigaste du vet.
  • Vad inspirerar dig till att bli modig?
  • Vikten av att visa mod. Varför man ska göra det, ha det, visa det?
  • Och hur man gör: Så vågade jag!
  • Metoder. Tips & Råd.

Ditt bidrag kan vara allt från bara några meningar till max 2 sidor, alltså motsvarande ca. 3000 tecken. Vill du skicka bilder eller illustrationer, mejla gärna svartvita, högupplösta JPG till info@jagarhar.seÄr det stora filer så kan du skicka dem via we transfer eller liknande tjänst. Vi kommer att göra ett urval av de bidrag vi får in.

Boken kommer att produceras, tryckas och distribueras av Piratförlaget som även skänker ev. vinst till föreningen #jagärhär.

Dina bästa argument kan ge råg i ryggen och styrka till fler!